Σεισμοσ Θηβα : Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα:

Σεισμοσ Θηβα : Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα:. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Δημοσιεύτηκε από gerasimos papadopoulos στις τετάρτη, 2 δεκεμβρίου 2020 Το γεωδυναμικό ινστιτούτο (γι) του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών (εαα) ανταποκρίθηκε άμεσα και θεσμικά με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση της έντονης μικροσεισμικής δραστηριότητας, η οποία ξεκίνησε την 10η ιουνίου. Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο.

Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης κοντά στην θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της αττικής. Δημοσιεύτηκε από gerasimos papadopoulos στις τετάρτη, 2 δεκεμβρίου 2020 Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική.

Seismos Sth 8hba Egine As8htos Kai Sthn Attikh In Gr
Seismos Sth 8hba Egine As8htos Kai Sthn Attikh In Gr from www.in.gr
Σεισμοσ θηβα σεισμός στη θήβα: Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ.

Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα.

Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είχε επίκεντρο 13 χλμ. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα. Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Το γεωδυναμικό ινστιτούτο (γι) του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών (εαα) ανταποκρίθηκε άμεσα και θεσμικά με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση της έντονης μικροσεισμικής δραστηριότητας, η οποία ξεκίνησε την 10η ιουνίου. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμός έγινε αισθητός και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης και σημειώθηκε στη θήβα. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα.

Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική Το γεωδυναμικό ινστιτούτο (γι) του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών (εαα) ανταποκρίθηκε άμεσα και θεσμικά με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση της έντονης μικροσεισμικής δραστηριότητας, η οποία ξεκίνησε την 10η ιουνίου. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα.

Pcd7mmfubk8dvm
Pcd7mmfubk8dvm from dailycrete.gr
Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης κοντά στην θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Σεισμός 4,5 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο κοντά στη θήβα. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας.

«ασυνήθιστο φαινόμενο» λένε οι σεισμολόγοι. Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Το γεωδυναμικό ινστιτούτο (γι) του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών (εαα) ανταποκρίθηκε άμεσα και θεσμικά με στόχο την ενδελεχή παρακολούθηση της έντονης μικροσεισμικής δραστηριότητας, η οποία ξεκίνησε την 10η ιουνίου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμοσ θηβα σεισμός στη θήβα: Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της.

Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμοσ θηβα σεισμός στη θήβα: Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα. Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα.

Seismos 4 3 Rixter Sth 8hba 30 Mikroteroi Se Mia Hmera Ais8htos Kai Sthn Attikh Asopichos
Seismos 4 3 Rixter Sth 8hba 30 Mikroteroi Se Mia Hmera Ais8htos Kai Sthn Attikh Asopichos from asopichos.gr
Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.

Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμός 4,5 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο κοντά στη θήβα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμοσ θηβα σεισμός στη θήβα: Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα.

Posting Komentar

0 Komentar